Verhalen

Massage joke groningen massagesalon beijing groningen

Zondag 19st, April 2017 11:19:58 Am
[BANCHOR] rosza tassi
Stuur een gratis bericht
naar ZeShark12
Online
ZeShark12
  • 47 jaar Vrouw, Vissen
  • Kudum, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Perzisch(Geavanceerd)
  • Producent, Biofysicus, Dressoir
  • ID: 4948561875
  • Vrienden: hopefulyu, VJali345, jaquedewitt
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 152 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Communicatie
Naam / Sue
Bekeken: / 8281
Telefoon: / +312525-998-59

Beschrijving:

Ik heb een schat van een vriend, die het allemaal maar best vind wat ik uitspook, mits ik mij wel houd aan de regels die we samen hebben opgesteld : níet over je grenzen gaan, direct laten betalen en dat vergeet ik dus wel eens en altijd neuken met condoom.

Mijn vriend is níet mijn pooier, laat dit duidelijk zijn. Pooiers werken zelf niet, die buiten meisje uit! Cor heeft een fulltime baan en verdient dus zijn eigen centjes! Met mijn vriend doe ik ook wel eens trio dates M M V, sommige mannen vinden dat niks, anderen vinden het super!

Je kan namelijk zoveel leuke dingen doen met 2 kerels, sandwichen bijvoorbeeld! Helemaal geweldig. Of wat dacht je er met 1 een wip maken en de ander lekker pijpen tegelijkertijd? Je bent belandt in een live pornofilm, zo voelt het vaak wel.. Alles wat ik zeg, zal ik ook doen. Een date is bij mij gezellig, oprecht, spontaan, eerlijk en ik doe de mogelijkheden die ik heb staan ook écht.

Ik heb een goede naam op internet en die wil ik ook behouden!!! Dan kan je die natuurlijk meenemen naar de locatie waar ik op dat ogenblik ben. Geen idee wat dat zou kunnen zijn? Kadobonnen van Hunkemöller, parfumeriezaken of een fashionbon zijn natuurlijk ook hartstikke leuk! Mocht je lingerie geven, dan trek ik het ter plekke voor je aan of bij opsturen.. Ga je dan al bellen zonder nummerweergave, dan heb je geen vertrouwen in mij en zal er geen date zijn. Ik neem 1 op de 10 telefoontjes op die znw bellen, deze personen weigeren vervolgens mij terug te bellen mét nummerweergave aan.

Laatst weer eens een geheim nummer opgenomen, spontane man, klonk betrouwbaar, date vastgezet, niet gekomen. Dus bel je zonder nummerweergave, we gaan NIET afspreken! Mijn geduld met dit soort telefoontjes is over en uit…jammer voor degene die het wel goed bedoeld. Bel dan niet met je zakentelefoon, voor 20 euro heb je een prepaid bij een willenkeurige telefoonwinkel.

Na bewerking stuur ik ze op via email of zet ze op een cd, zodat je ze bij een volgende afspraak kan meenemen. Wat je wilt! Je kan mij daar echt mee vertrouwen…. Hygiene is bij mij zeer belangrijk, jij wilt een schone dame onder je handen.. Dus maak gebruik van de opfrismogelijkheden. Wat bijna iedereen vaak vergeet is het stuk tussen de billen, dus graag ook dat stuk even meenemen.

Kom je nou werkelijk net uit de douche rollen, dan gaan we echt niet zeuren. Is enkel mogelijk als je reukloos schoon en fris gewassen bent. Ruik ik ook maar iets dan doe ik het echt niet. Zorg dus dat ik echt niks ruik! Het is wel inbegrepen vanaf een half uur. Er zijn een heleboel heren met overgewicht, wat iemand een behoorlijk knauw in zijn zelfvertrouwen kan geven. Ik ben iemand die daar helemaal niet naar kijkt.

Of je nou 80 kilo weegt of kilo.. Bij overgewicht produceert iemand wel wat meer zout water, dus even saampjes onder de douche is dan wel zo leuk! Op mijn bed staat een ventilator gericht, dus dat geeft wel iets afkoeling mocht je het te warm krijgen.

Bij mij gaat het echt niet om een uiterlijk, maar wel of je gezellig bent en een beetje humor hebt. Om een indicatie te geven hoeveel reistijd en kilometers je kwijt bent om bij mij op bezoek te komen heb ik hieronder een lijstje met de meest gangbare steden via auto verkeer, de snelste route:.

Ik ontvang niet enkel alleen heren, maar ook dames alleen en stellen man en vrouw. De man van het stel komt natuurlijk ook aan de beurt, maar pas nadat de vrouw haar deel heeft gehad. Aangezien ik meestal wel weet wat een man bevalt, maar bij een vrouw natuurlijk niet altijd is het wel handig dat jij even aangeeft wat je wilt. Zodra ik dat weet kan ik daar natuurlijk rekening mee houden en gaan we een leuke tijd tegemoet.

Bij een afspraak met man en vrouw stel  graag de afspraak laten maken door de vrouw! Het gebeurd veel te vaak dat de echtgenoot het allemaal reuze geil vindt, maar dat de vrouw het eigenlijk enkel doet voor haar man ipv haar eigen plezier. Daarom ook van te voren even een inleidend gesprekje met ons 3tjes, waar de wensen van de vrouw bij mij dan voorop staan! Op de prijslijst is er een ander bedrag voor een echtpaar, voor de dames telt dezelfde prijs als voor de heren. Wil je een afspraak, bel mij op!

Als ik geen ontvangst doe slaap ik tussen 23u en 7u, bellen heeft dus geen zin. Ik krijg wel eens de vraag hoeveel ik vraag als ik alleen dit of dat doe in een uur of half uur. Feit is.. Al lees je samen een boek! Je betaald gewoon de gangbare prijs voor die bepaalde tijd. Hoe de invulling dan verloopt is aan jou..

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl