Voor

Kloofjes anus zalf naakt in zwembad

Zondag 9st, Oktober 2017 8:22:58 Pm
[BANCHOR] cindy margoli
Stuur een gratis bericht
naar TheLulz
Online
TheLulz
  • 29 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Vasya, Netherlands
  • Japans(Elementair), Urdu(Mooi zo)
  • Verpleegster, Nanotechnologie, Marketeer
  • ID: 7796594558
  • Vrienden: TheGrayShow1467, genevievealexis, akinbo89, cbcvlc1111
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 182 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Patsy
Bekeken: / 3812
Telefoon: / +312984-764-86

Beschrijving:

Met het patiëntenportaal MijnOLVG kunt u in een beveiligde digitale omgeving uw persoonlijke medische dossier inzien. U kunt bijvoorbeeld uw afspraken bekijken, onderzoeksuitslagen inzien en korte vragen stellen. Lees verder. Een kloofje of een fissuur is een soort scheurtje in de anus. Het geeft meestal scherpe pijn tijdens of na het poepen.

Vaak is er ook wat bloedverlies. Meestal herstelt een kloofje bij de anus vanzelf als u de ontlasting zacht houdt. U moet dan veel plantaardige vezels eten en heel veel drinken. Eventueel krijgt u een recept van de arts voor een bloedvat verwijdende zalf. Als dat niet helpt is soms een kleine operatie nodig. Deze ingreep heet laterale interne sfincterotomie LIS en kan in dagbehandeling plaatsvinden.

Het ontstaan heeft mogelijk te maken met een verhoogde spanning of een soort kramp van een deel van de kringspier. Door de harde ontlasting scheurt het kloofje open bij het poepen waardoor het niet kan genezen. Voornamelijk scherpe pijn tijdens of na het poepen meestal gecombineerd met rectaal bloedverlies.

Uw dossier online inzien? Zoek nogmaals. Hoe ontstaat het? Klachten Voornamelijk scherpe pijn tijdens of na het poepen meestal gecombineerd met rectaal bloedverlies. Neem dan contact op met de afdeling Chirurgie.

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl