Voor

Moeders voor sex oudere vrouwen masturberen

Maandag 18st, Juni 2018 7:44:14 Pm
  • 26 jaar Vrouw, Krab
  • Hellevutslois, Netherlands
  • Engels(Elementair), Koreaans(Beginner), Deutsch(Mooi zo)
  • Producent, Auditor
  • ID: 3272181944
  • Vrienden: ehrw, pinkcrimty
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 169 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Lauren
Bekeken: / 7574
Telefoon: / +312336-446-12

Beschrijving:

Een internationaal onderzoeksteam ontdekte dat bonobomoeders van alles doen om de kans te vergroten dat hun zonen zich voortplanten. Ze gebruiken hun invloedrijke positie in de matriarchale bonobosamenleving om hun zonen een hogere status te verschaffen, en daarmee betere paringskansen. Ze b rengen zonen in de nabijheid van vrouwtjes als die in hun vruchtbare periode zijn.

Mannetjes die zich kunnen ontpoppen als concurrenten houden ze uit de buurt als hun zonen proberen tot paren te komen. Rivaliserende mannetjes worden dwarsgezeten als die een vruchtbaar vrouwtje benaderen.

Deze moederlijke bemoeizucht heeft succes, schrijven de wetenschappers in Current Biology. Mannetjes die met hun moeder in een groep leven, hebben een driemaal grotere kans op nageslacht dan mannetjes die niet samenleven met een moeder.

De zorgzaamheid van de bonobomoeders gaat voorbij aan de dochters. Die hoeven niet te reken op de hulp die de zonen krijgen. De weinige dochters die in de gemeenschap achterblijven moeten het stellen zonder ondersteuning van hun moeders.

Het gedrag van de bonobomoeders lijkt gericht op het indirect doorgeven van hun genen, zegt Surbeck. Ze vermoeden dat dit verband houdt met de aard van de gemeenschappen: bij chimpansees zijn de mannetjes dominant, waardoor het optreden van vrouwtjes daar minder invloed heeft.

In de Apenheul wordt het moederloze mannetje geregeld gepest of aangevallen door de vrouwen. Ze laten hem zelfs niet meedoen aan mijn experimenten met touchscreens, hoe graag hij dat ook wil. Dat moeders van bonobomannen erg belangrijk zijn wil niet zeggen dat ze voor chimpansees onbelangrijk zijn, meent Kret. Tip hier onze journalisten. Op alle verhalen van de Volkskrant rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright volkskrant.

De Gids. Meer Wetenschap. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Meldingen Hier kunt u meldingen uitschakelen. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Wat vindt u van deze website? We horen graag uw mening.

Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie.

Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Wilt u belangrijke informatie delen met de Volkskrant?

Site voor sex pot rn

Van
Joshua-Bogo

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl