Voor

Naakt in het water naakt onder rokje

Zondag 10st, December 2017 6:25:4 Pm
[BANCHOR] seks melayu
Stuur een gratis bericht
naar pjackson
Online
pjackson
  • 35 jaar Vrouw, Ram
  • Heg, Netherlands
  • Arab(Geavanceerd), Marathi(Geavanceerd)
  • Tuinarchitect, Dierenarts, Schilder
  • ID: 4864765122
  • Vrienden: hg3300, editta591, Sandrooo81
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 165 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Ja
Communicatie
Naam / Rachel
Bekeken: / 8981
Telefoon: / +312168-569-51

Beschrijving:

Naakt zwemmen , of het magere onderdompelen , is de praktijk van het baden naakt , die oorspronkelijk in natuurlijke wateren, maar ook in zwembaden of hot tubs. De term dompelen was de praktijk van wordt ondergedompeld in bronwater, om gezondheidsredenen bij kuuroorden. De wijdverspreide sociale conventie en praktijk van vandaag is voor zwemmers met name in openbare gelegenheden te dragen zwempakken.

De meeste landen hebben geen specifieke wetten proscribing naakt zwemmen hebben, en de zaak is geregeld grotendeels door de sociale conventie en praktijk. Naakt zwemmen vindt plaats op naakt stranden , of op zijn naturisten faciliteiten, gescheiden openbare zwemgelegenheden of in een eigen zwembad. Sommige landen over de hele wereld beschouwen naakt zwemmen als openbare naaktheid , die op verschillende manieren, variërend van tolerantie voor strikte handhaving van het verbod op het wordt behandeld.

De term magere-dip werd voor het eerst opgenomen in het Engels in en wordt het meest gebruikt in de Verenigde Staten. Baden van beide geslachten samen sinds mensenheugenis heeft plaatsgevonden en wordt beschreven in neolithische holtekeningen en Romeinse mozaïeken en fresco. De houtsnede illustraties in Everard Digby 's boek The Art of Zwemmen De Arte Natandi en later, de 40 kopergravures in Melchisédech Thévenot ' s instructieboek, ook wel de kunst van het Zwemmen , illustreren dat zwemmen was normaal kostuum gratis.

Bij het werken mensen begonnen met een bezoek aan de kust te worden 'ondergedompeld' voor de gezondheid of voor 'baden' voor vrije tijd niet kan worden bepaald, maar er gebeurd was voor 'enige tijd' in Voor het gewone volk, spetteren in rivieren en zwemmen was een vrijetijdsbesteding en altijd naakt gedaan door jongens en mannen en vaak door de vrouwen en meisjes.

Zwemmen in de zee door de lagere klassen werd in opgemerkt Southampton door Thomas Gray in , en in Exmouth door scholen van Exeter jonkvrouwen in unsufferable uitkleden in Lancashire werkende mensen badend naakt in de zee zonder segregatie in Thomas Guidott het opzetten van een medische praktijk in het Engels stad Bath in Hij raakte geïnteresseerd in de heilzame werking van het water en hij schreef een discours van Baden, en de warme wateren daar.

Ook een aantal vragen naar de aard van het water in Dit bracht de gezonde eigenschappen van de warme minerale wateren onder de aandacht van de aristocratie. Artsen en kwakzalvers oprichten kuursteden zoals Harrogate , Bad, Matlock en Buxton snel na te maken van mineraalwater uit chalybeate bronnen.

Hier werden genezingen gegarandeerd door ' het nemen van de water ' of worden 'ondergedompeld' door te baden verzorger in koud water.

De behandeling werd ontvangen in het naakt. Tot de jaren vrouwelijk naakt baden in de spa was de norm en pas na dat de beperkingen werden opgelegd. Naarmate de tijd vorderde de resorts moesten twee vragen te beantwoorden; was het juist dat mannen en vrouwen samen gebaad, en was het juist dat kleding moet worden gedragen.

Inrichtingen wilde dress codes op te leggen. Elke stad was vrij haar te maken eigen wetten , en sommige hebben ervoor gekozen om. Bijvoorbeeld, de officiële baden dress code Bath Corporation van verboden mannen en vrouwen om te zwemmen naakt, hetzij in de dag of in de nacht. Specifieke regels Bath werden als volgt voorgeschreven:. Zij is uitgesproken Gevestigde en afgekondigd door deze Corporation, dat geen mannelijke persoon boven de leeftijd van tien jaar te allen tijde hierna in elk Bad of baden gaan in deze stad overdag of 's nachts zonder een paar van laden en een vest op hun lichaam.

Geen vrouwelijke persoon is te allen tijde hierna gaan in een Bad of baden binnen deze Stad overdag of 's nachts zonder een fatsoenlijke Shift op hun lichaam. In het begin van , modieuze zee zwemmen in eerste instantie volgde het binnenland gezondheid zoekende traditie. Op Engels resorts zoals Scarborough en Whitby , natuurlijke bronnen is voortgekomen uit de rotsen waardoor frisse water te worden ingenomen en koude duik in de zee.

De resorts gemodelleerd zich op bad, en op voorwaarde dat promenades , circulerende bibliotheken en vergaderzalen. Terwijl de zee zwemmen of dompelen, mannen en jongens waren naakt. Vrouwen en meisjes werden aangemoedigd om te dippen het dragen van losse kleding. Scarborough was de eerste plaats te voorzien badkoets voor het veranderen. Sommige mannen uitgebreid dit aan het zwemmen in de zee en in werd gezien bij Brighton en Margate , en later in Deal , Eastbourne en Portsmouth.

Zien ze stoeien in de zee aangetrokken toeristen naar de zee kuuroord. Werkende mensen ook begonnen om de kust te dompelen of baden te bezoeken. In Walton legt een man uit Crosby met zijn dochters gedoopt in de zee tot een huidaandoening genezen. Onder opmerkelijke Amerikanen, Benjamin Franklin , een fervent zwemmer, beschikte over een exemplaar van The Art of zwemmen door Melchisédech Thévenot , die illustraties van naakt zwemmers gekenmerkt.

Amerikaanse president John Quincy Adams werd bekend dat magere-dip. Aan het begin van de Victoriaanse periode, werkende mensen van beide geslachten gebaad voor het plezier zonder kleren. De deftige klassen werden baden voor de gezondheid van het gebruik van badkoets, de mannen en jongens zwommen naakt, terwijl de meisjes en vrouwen samen met hen gedoopt.

Op de rivier de Cherwell de buurt van de Universiteit van Oxford een gebied voor mannelijk naakt zwemmen stond bekend als Pleasure Parson's , en een nabijgelegen gebied voor vrouwelijk naakt baden stond bekend als Delight Dame.

De opkomst van de invloed van de christelijke Evangelicals veroorzaakt regelingen voor gemengd baden opnieuw worden geëvalueerd. Morele druk gedwongen een aantal gemeenten aan zones voor de vrouwen en mannen apart baden vast te stellen.

Een halfslachtige poging gedaan om voor te stellen aan de mensen die torso-suits zou modieus zijn, maar dit werd tegengewerkt door deftige zwemmers die geloofden dat torso-suits beperkt het contact tussen de huid en het zout water. Deze gebieden werden niet gecontroleerd, en rond , onder druk van de kerk steeds strengere statuten werden doorgegeven, maar niet afgedwongen.

Mixed baden was een populaire activiteit voor gezinnen, die hun gewoonte zou nemen om de volgende resort langs de kust als zij worden gemengd baden was verboden. Resorts probeerden de Evangelicals paaien zonder daarbij de traditionele zwemmers door de aanwijzing van afzonderlijke delen van het strand. Laden, of caleçons zoals ze werden genoemd fr: caleçon de bain , in gebruik genomen in de jaren Ook toen waren er velen die tegen hen protesteerden en wilde in het naakt te blijven.

Francis Kilvert , een Engels naakt zwemmer, geciteerd door Cinder beschreven mannen badpakken komst in gebruik genomen in de jaren als "een paar zeer korte rode en witte gestreepte laden". Fragmenten uit dagboek Kilvert's tonen de overgang in het Engeland van de jaren van een aanvaarding van naakt zwemmen aan de aanvaarding van badpakken.

Kilvert beschrijft "een heerlijke gevoel van vrijheid in het strippen in de open lucht en loopt naar beneden naakt naar de zee. Er zijn zeer weinig verslagen van magistraten handhaving van de statuten. In Cosmopolitan vertelde: "Bij de meeste Engels resorts, bleekgeel baden is beschikbaar voor acht uur in de ochtend", terwijl Brighton , Worthing , Hastings , Bexhill , Bognor en Folkestone nog steeds naakt zwemmen getolereerd op elk moment van de dag, in de gebieden weg van de centrale badzones.

In , The Daily Telegraph , Standard , Daily Graphic en Daily Mail krant liep een campagne om gemengd baden in alle resorts weer invoert, erop te wijzen dat het verbod splitsen families en moedigde hen aan om hun vakantie in het buitenland te nemen. Commerciële druk versloeg de morele druk.

Zee zwemmen had opgehouden te worden gedaan om gezondheidsredenen, en is overweldigend gedaan voor het plezier.

Als de gescheiden stranden in de stad verdwenen, zwemmen kostuums voor mannen werd een deel van de commerciële pakket, en naakt zwemmen gestaakt.

Naakt zwemmen bleef buiten resorts op geïsoleerde stukjes kust worden beoefend; een zeer klein aantal van deze bekende stranden en baaien later kreeg lokale overheid erkenning als naakt stranden. De introductie van gemengde baden in Europa en elders zeker creëerde druk in de richting badkleding wordt gedragen door zowel mannen als vrouwen. Echter, tot ver in de laatste dagen van het Victoriaanse tijdperk, terwijl alle vrouwen routinematig droegen bescheiden baden kledij, veel jongens goed in hun tienerjaren in het Victoriaanse Engeland, zelfs wanneer in een gemengde geslacht setting, waren nog steeds zwemmen en spelen op het strand resorts volledig naakt.

Een artikel gepubliceerd op 23 augustus in de Syracuse Sunday Herald suggereert naakte jongens tot 15 jaar in leeftijd problematisch waren voor de Amerikaanse ouders met dochters, en las:. Een 'Verbijsterd American', schrijft de Londense Standard dat hij zijn kleine meisje te spelen in het zand bij een Britse badplaats niet kan plaatsvinden zonder haar wordt omringd door drukte van naakte jongens.

Een Engels vriend vertelde hem dat ze laten hun dochters spelen met naakte jongens van tien jaar oud, maar trek de lijn op vijftien. Dit alles was heel erg een Engels probleem en een van houding. In Frankrijk is discreet naakt zwemmen voor beide geslachten bleef aanvaardbaar overal langs de kust of op de oever van de rivier met uitzondering van die in de stad of dorpskernen. In Duitsland wordt een voorziening voor naakt zwemmen in de grote centrum van de stad parken, zoals het Engels Tuin in München.

In Amerika, het magere onderdompelen door de jongens was het gebruikelijk. De Dixon, Illinois Evening Telegraph publiceerde een verzoek: "voor jongens zwemmen in het molenras meer bescheiden zullen zijn omdat vrouwen voelde ze kunnen niet naar beneden Water Street uit angst voor hen te zien.

Zwemmen was niet alleen een sport voor de bewoners van de Victoriaanse East London, Eastern Cape , maar als gevolg van de periodieke watertekorten, soms een noodzaak.

Van de gemeenteraad uitgevaardigd maatregelen om te zwemmen uur, kleding en vooral aparte zwembaden voor mannen en vrouwen te controleren. Deze voorschriften waren te conservatief en dwingend voor de smaak van de bewoners van deze kustplaats en al tientallen jaren waren het onderwerp van juridische strijd, of waren gewoon genegeerd. Het geschil werd uiteindelijk beslecht in toen gemengd baden was toegestaan onder de voorwaarde dat zowel mannen als vrouwen geschikt zwemmen kostuums moeten dragen.

Amerikaanse president Theodore Roosevelt beschrijft naakt zwemmen in de Potomac met zijn "tennis kabinet" in zijn autobiografie : "Als we de Potomac zwommen, namen we meestal onze kleren. Ernest Thompson Seton beschrijft naakt zwemmen als een van de eerste activiteiten van zijn Woodcraft Indiërs , een voorloper van de Scout beweging , in In een New York basisscholen zwemwedstrijd, jongens in de 80 pond divisie streden naakt; hun badpakken vertraagd ze naar beneden.

De Young Men's Christian Association YMCA werd opgericht in met een missie om een onderwijsprogramma en gezonde sport te verstrekken aan jonge mannen. De YMCA was verantwoordelijk voor het verstrekken van zwemlessen aan talloze nummers van Amerikaanse jongens en tieners.

Dit omvatte zwemmen in overdekte zwembaden. Zwembroek mochten niet in hun zwembaden. In Lincoln, Nebraska in , bijvoorbeeld, leerlingen waren net verteld om een handdoek te brengen en niet om boomstammen te brengen. In Sheboygan, Wisconsin in , de Afdeling van de Recreatie meldde dat jongeren een daagse zwemmen cursus waar de jongens werden gehinderd door badpakken had bijgewoond.

Toen de YMCA begon vrouwen toe te laten in de vroege jaren , het dragen van badpakken werd een vereiste. In Portland, Ohio in , alle jongens en meisjes droegen torso zwemmen kostuums. Het probleem was dat wollen badpakken waren ongezond en koesterde de cholera bacteriën en tyfus bacteriën die het water in het zwembad besmet. Zowel de cholera en tyfus ziekte kan fataal zijn. Uit voorzorg werd het zwembad volledig om de 10 dagen afgevoerd.

In , zandfiltratie werd geïntroduceerd die het aantal aanwezige bacteriën verminderd, maar de veiligste manier was wollen past niet om te dragen, en deze aanpak werd door de onderschreven American Public Health Association APHA. Amerikaanse middelbare school en de middelbare school zwemmen in vele staten had beleid dat APHA richtlijnen gevolgd.

De richtlijn werden om de drie jaar gepubliceerd en vanaf tot elke editie aanbevolen naakt zwemmen. In andere landen, alle jongens en meisjes badend in kleding. De uitvoering van de gezondheidszorg en fysieke ontspanning training manual verklaarde: "Naakt zwemmen voor jongens is universeel beoefend, in een paar scholen meisjes kunnen naakt zwemmen en dit is de meest hygiënische methode.

Vrouwelijk naakt zwemmen is niet toegestaan in de meeste scholen, zowel voor de bescheidenheid redenen en omdat het zou lastig te menstrueren meisjes tegemoet te komen.

De Detroit openbare scholen hanteren kortstondig toegestaan vrouwelijk naakt zwemmen in ; dit beleid is ingetrokken na drie weken als gevolg van protesten van ouders. Hoewel chloreren effectief was, was het moeilijk om het beheer van de pH van het water, zoals chloor kan leiden tot verbranding van de huid, indien verkeerd toegediend. Een eenvoudige test werd ontwikkeld in waarbij chlorering praktisch maakte.

World War II uitgesteld de invoering ervan tot in de vroege jaren

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl