Voor

Sex zonder gevoel porno gratis kijken

Zondag 20st, Oktober 2018 1:58:3 Am
[BANCHOR] tieten pokies
Stuur een gratis bericht
naar mywaymaker
Online
mywaymaker
  • 28 jaar Vrouw, Vissen
  • Lottum, Netherlands
  • Hindi(Beginner), Javaans(Basic), Italiaans(Beginner)
  • Immunoloog, Journalist, Architect
  • ID: 5916268712
  • Vrienden: Elaine, joebywan, trevorhillptec
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 187 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Lori
Bekeken: / 6525
Telefoon: / +312558-178-58

Beschrijving:

Ik ben een vrouw van 34 en twee jaar single. De afgelopen jaren heb ik niet veel moeite gedaan om iemand te vinden, maar ik word het alleen-zijn stilaan beu.

Ik mis vooral ook seks en alles wat daarbij hoort. Alleen weet ik niet wat ik nu precies zal doen. Ik zou het liefst seks hebben met iemand die ik graag zie en waarmee ik een relatie kan uitbouwen.

Maar zo iemand vinden is niet simpel. Mensen om gewoon seks mee te hebben lijken dan weer veel dikker gezaaid. Maar seks zonder liefde, daar heb ik geen ervaring mee.

Moet ik het een kans geven? Of bijt ik toch best even op mijn tanden tot ik iemand heb gevonden voor een relatie? Voldoening halen uit seks met mensen waarmee je verder geen emotionele band hebt, is zeker mogelijk. Maar veel hangt af van wat voor seks je zelf bevredigend vindt, wat voor waarden en normen je hebt, en hoe je partners zich gedragen. Seks waar wel gevoelens aan te pas komen, is de maatschappelijke norm. We weten uit onderzoek dat seks binnen een relatie voor bijna iedereen, jong of oud, man of vrouw, het ideale scenario is.

Het lijkt in de praktijk ook goed te werken: de meeste koppels zijn best tevreden over hun seksleven. Een voorwaarde is natuurlijk dat mensen minstens een klein beetje te spreken zijn over hun vaste partner.

Maar is dat het geval, dan zie je duidelijk dat koppels veel regelmatiger seks hebben dan andere groepen. Ze zijn ook meer tevreden over hun seksleven dan singles of mensen met een slechte relatie.

Hoe dat komt, is niet zo moeilijk te verklaren. Ten eerste kennen mensen die in een goede relatie zitten, elkaar op een intiemer niveau dan mensen die geen relatie hebben. Dat maakt het eenvoudiger om met elkaar te praten over wat je graag hebt tussen de lakens en wat niet. Op die manier verhoogt de kans dat de seks die mensen hebben hen echt opwindt en raakt. Emotionele hechting speelt ook mee. Als je iemand graag ziet en je weet dat het wederzijds is, dan ben je ook meer geneigd om die persoon te vertrouwen en kun je jezelf ook makkelijker openstellen en overgeven aan verlangen en opwinding.

Dit gezegd zijnde: het is ook perfect mogelijk om fijne seks te hebben met mensen waarmee je geen relatie hebt, die je niet goed kent en die je niet speciaal graag ziet. Het hangt er allemaal maar van af wat je zoekt in seks. Sommige mensen hebben juist een broertje dood aan veiligheid en geborgenheid, en willen vooral spanning en avontuur.

Dan is de kans groot dat je meer plezier beleeft aan seks die onvoorspelbaar is. Heel wat koppels hebben de meest intense seks in de beginperiode van hun relatie, op een moment dat ze elkaar nog niet zo goed kennen. Niet weten wat er precies gaat gebeuren, kan heel opwindend zijn, als je er tenminste voor openstaat.

Wat je ook mee in rekening moet brengen, is je geweten. Om alle misverstanden te vermijden: er is wat mij betreft niks verkeerd aan seks zonder verdere engagementen, zolang het met wederzijdse toestemming gebeurt. Maar als dat voor jou of voor je omgeving anders is, dan maakt dat het natuurlijk moeilijker. Schuldgevoelens of veroordeling door je vriend inn en, kunnen de pret serieus bederven.

Overigens betekent dat niet dat je het dan maar moet laten. Je kunt bijvoorbeeld ook andere vriend inn en kiezen, of je eigen waarden en normen veranderen. Maar het is wel iets om rekening mee te houden. En ten slotte hangt veel af van wie je tegenkomt wanneer je op zoek gaat naar partners. En wie je zelf kiest. In het beste scenario zijn dat vriendelijke en aantrekkelijke mensen die je grenzen respecteren en moeite willen doen om het je naar je zin te maken, op een veilige manier.

In het slechtste geval zijn het vervelende, onaantrekkelijke egoïsten. Het meest waarschijnlijke scenario is dat je die twee uitersten tegenkomt, en alles wat ertussen ligt.

Daar kun je ook best op voorbereid zijn. Als je geen ervaring hebt met seks zonder relatie, moet je er ook rekening mee houden dat je in het begin fouten maakt. Op zich geen probleem, zolang je bereid bent te leren van die fouten.

Dat laatste is trouwens altijd een goede regel, ook voor seks met iemand waarmee je wel een relatie hebt. Alleen weet ik niet wat ik nu precies zal doen". Seksuoloog Alexander Witpas geeft advies.

Mijn zone.

Dikke tieten sex tantrische swx

Van
emilygrosch9794

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl