Voor

Thaise massage hasselt seks op afstand

Donderdag 18st, September 2017 10:24:39 Pm
[BANCHOR] buis galler
Stuur een gratis bericht
naar kenfaraway
Online
kenfaraway
  • 22 jaar Vrouw, Ram
  • Herkenbos, Netherlands
  • Deutsch(Beginner), Deutsch(Elementair), Engels(Beginner)
  • Cosmetica, Barman
  • ID: 1889172272
  • Vrienden: themasoman
Profiel
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 176 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Ja
Communicatie
Naam / Marion
Bekeken: / 8439
Telefoon: / +312248-618-31

Beschrijving:

Energetische en lichaamsbehandelingen. Energetische behandelingen en Thaise massage worden uitgevoerd bovenop de kledij, draag best comfortabele, loszittende kleding. Therapeutische en ontspanningsmassages duren tussen 30 minuten en 2 uur en gebeuren met slip aan. Prijs is afhankelijk van het type behandeling en de duurtijd. Eerst overlopen we nuttige informatie aangaande de massage.

Bij volledige lichaamsbehandelingen kunnen uw voeten rusten in een warm voetbadje en krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Handdoeken, verwarmde amandel- en jojobaolie zijn voorzien. Afhankelijk van het type behandeling worden er extra comfortmiddelen ter uwe beschikking gesteld. Na de behandeling krijgt u een glaasje water aangeboden om de hydratatie op pijl te houden.

Boek uw afspraak bewust, wanneer u annuleert binnen 24u voor de afspraak bent u het volledige bedrag verschuldigd. Wegens het verbod op fysiek contact is Kizzy's Healing Praktijk gesloten t. U kunt mij in deze moeilijke periode steunen door een cadeaubon te kopen of een behandeling reserveren in de eerstvolgende maanden mei, juni Ook bekend als Zweedse of klassieke massage.

Warme olie met ontspanningtechnieken vormen het geheel. Prenatale massagetherapie in zijligging met zwangerschapskussen creëren het ideale rustmoment voor u en de baby. Energetische behandelingen maken contact met interne stromingen om blokkades op te heffen, zodat het zelfgenezend vermogen optimaal kan functioneren.

De onderliggende spieren worden doorheen stevige en langzame bewegingen geheeld. Helpt stress en spanning verminderen. Stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere mobiliteit. Ondersteunt de algemene gezondheid, ook tijdens de zwangerschap. Aromatherapie werkt op cellulair niveau en versterkt het immuunstysteem. Tijdens mijn professionele dansjaren ontdekte ik Yoga. Zowel de filosofie, praktijk als de juiste kennis kregen mijn volle aandacht.

Voor behandelingen en massages kunt u via het contact een afspraak maken. Schenk uw relaties een cadeaubon voor een behandeling of duo massage van 60' 90' of '. De massagewensen kunnen op de afspraak besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek.

Algemene voorwaarden leest u op de website onderaan. Bestellen en afhalen of per post ontvangen kan hier. Een impressie van de rustig gelegen praktijkruimte met privé parkeerplaats. Welkom in Kizzy's Healing Praktijk. Energetische en lichaamsbehandelingen  op meditatieve wijze. Bekijk alle behandelingen. HEALING   Energetische behandelingen maken contact met interne stromingen om blokkades op te heffen, zodat het zelfgenezend vermogen optimaal kan functioneren.

Na de eerste yogales wou ik anderen hiermee laten kennis maken. Momenteel begeleid ik klassieke yogalessen massagelessen, zowel in groep als privé. Klik hieronder voor meer informatie. Yoga groepslessen. Privéles of workshop. Maak een afspraak. Kizzy maakt gebruik van klassieke, holistische, therapeutische en dieptemassage, aangepast aan de persoon in het moment. Massage van 30 min is ideaal om bijvoorbeeld de nek of één zone uitgebreid te relaxen.

Complete behandeling van 2 uur start met warm voetbadje, gevolgd door holistische massage op maat. U kunt in deze behandeling genieten van een energetische toevoeging :  Chakra healing met 7 verschillende biologische chakra olieën of een Thaise massage op een traditioneel matje op de grond, gevolgd door een dieptemassage op de verwarmde behandeltafel.

Gehele zwangerschapsmassage start met warm voetbadje, gevolgd door relaxatie van 90 minuten in zij -en rugligging met ondersteuning en warme doeken. Zachte aromatherapie van citrusgeuren werken versterkend en ontspannend. Cadeaubonnen Schenk uw relaties een cadeaubon voor een behandeling of duo massage van 60' 90' of ' De massagewensen kunnen op de afspraak besproken worden tijdens het kennismakingsgesprek.

Inclusief aromatherapie, warme dranken en water. Deze blijven 6 maanden geldig na aankoop. Ontvang de Nieuwsbrief. Made with love -

Contact Nl Privacy
Copyright © 2019-2020 vakcollegetilburg.nl